Minden műhely életében eljön az idő, amikor a megrendelések mennyisége vagy a megrendelések száma meghaladja az egyszerűen átlátható mennyiséget. Ilyenkor a kézi, a papíralapú vagy akár az elavult szoftverekkel történő eszköz koordináció igazi nyűgként fonja be a szerviz mindennapi működését és folyamatosan újabbnál újabb problémák jelentkeznek a munkák végrehajtásakor. A megrendelt alkatrészek egy része eltűnik a raktárban, a szerszámok és eszközök kalibrálása elmarad vagy elfelejtődik, a munkatársak pedig hiába keresnek egy-egy eszközt, azt sehol nem találják.

Ismerős a helyzet? A Toolscontrol autószerviz program eszközkezelő pontosan az ilyen esetekben nyújt megoldást bármely szerviz számára. Egy jól kialakított szoftver nélkül a több ezer eszköz és berendezés nyomon követése, kezelése akár 8 munkahetet is elrabolhat vállalkozása éves működésének idejéből. Nem is beszélve azokról az alkatrészekről, amelyek egészen egyszerűen eltűnnek a rossz adminisztráció miatt. A ToolOffice szoftver ebben segíti vállalkozásokat.

A Toolscontrol eszközkezelő program a legjobb választás autószervizének

Az autószerviz program kiválasztásakor alaposan át kell gondolni, hogy mibe fektet vállalkozása, hiszen éveken keresztül ezzel a szoftverrel kell megoldani a mindennapos eszköznyilvántartást a szervizben. A Toolscontrol üzemviteli szoftvere a ToolOffice több okból is kiemelkedik a versenytársai közül.

  1. Minden egyben: amortizáció, nyilvántartás, leltározás, maradványérték egy szoftverben könnyen átláthatóan
  2. Akár 100 000 tárgy felügyelete hiba nélkül (egy átlagos szerviz nagyjából 2-7 ezret kezel)
  3. Raktározási rend kialakítása sok év tapasztalatai alapján
  4. Az Ön cégéhez igazítjuk egyedi elvárások alapján a programunkat

Kevés olyan autószerviz program létezik, ami annyi funkciót összesít egy szoftverben, mint amit mi fejlesztettünk ki és finomítottunk hosszú évek során. A ToolOffice egyszerre képes a gyártói katalógus automatikus kezelésére, hiánylisták alapján értesíteni az érintetteket, minden szervizeszközt nyilvántartani, a kalibrálást koordinálni, raktári nyomon követést kezelni, leltári támogatást nyújtani és megoldani a vagyonkezelést az eszközök/berendezések kapcsán.

További információra van szükséges a ToolOffice kapcsán?
Ismerje meg a programot ide kattintva!

A Toolscontrol csapata mindig arra törekedett, hogy a szervizek számára teljes körű támogató szolgáltatást nyújtson. Ez nem csak egy kiváló autószerviz programot jelent, de az eszközfelülvizsgálat teljes automatizálását, az üzemviteli informatika egyedi testre szabását, auditálást, tanácsadást és speciális berendezések beszerzését bármely professzionálisan működő autószerviz számára.