Rólunk

Tools Control Kft. bemutatkozás

Autószerviz eszközkezelés évtizedes tapasztalattal

Időt és pénzt spórolunk ügyfeleinknek automatizált eszközkezelő megoldások és helyszíni eszköz kalibrálás segítségével. Mobil laborunk elérhető országszerte. 

Minden szerviznek komoly kihívást jelentenek azok az eszközök, amelyek időszakos hitelesítést, felülvizsgálatot vagy kalibrálást igényelnek. A Tools Control segítségével megszabadul az adminisztráció terheitől: ügyfeleinket segítjük a szoftveres eszközkezelésben és nyilvántartásban, eszközök kalibrálásában és hitelesítésében, valamint a szükséges új szervizszerszámok beszerzésében is.

Vegye igénybe szolgáltatásainkat és foglalkozzon a profittermelő tevékenységekkel állandó adminisztrálás helyett!

Cégtörténet

A vállalkozás 2012-es alapítása óta folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat és bővítjük tevékenységi körünket. Kezdetben mérő- és vizsgálóeszköz auditálással foglalkoztunk, később a ToolOffice szoftverrel bővítettük szolgáltatásainkat. 2016 óta saját kalibráló laborral is rendelkezünk. A fejlesztéseknek köszönhetően ügyfeleinknek ma már integrált szolgáltatást nyújtunk, amelybe beletartozik a szervizeszközök szoftveres nyilvántartása, kezelés, az auditok elvégzése, valamint az eszközkalibrálások is.

A hosszú távú építkezést jól mutatja a töretlenül növekvő ügyfélkörünk és árbevételünk. A szolgáltatások magas minőségéről pedig folyamatosan bővülő csapatunk gondoskodik. 2017-ben elindítottuk vállalkozásunk nemzetközi terjeszkedését is: hosszú távú célunk, hogy innovatív szolgáltatásainkkal erős piaci pozíciót építsünk ki Európa-szerte.

Hívjon minket!

+36 20 285 5567

Írjon nekünk!

info@toolscontrol.hu