Tools Control Kft.
Technológiai Fejlesztése

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-04317

Kedvezményezett neve: TOOLS CONTROL Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: „Tools Control Kft. technológiai fejlesztése”

Szerződött támogatott összeg: 9.926.000 Ft

Támogatás mértéke (%-ban): 70 %.

A projekt befejezési dátuma: 2022.10.31.

A projektben a vállalkozás üzleti tevékenységéhez kapcsolódó eszközbeszerzés valósul meg, melyhez jelentős kapacitásnövekedés is társul.

A projekt a következő részekből áll:

Eszközbeszerzés: A projekt fő eleme az újonnan megvásárlásra kerülő 3 db Beissbarth típusú fényszóró kalibráló. Az eszköz a LED lámpával szerelt autók fényszóróbeállítását végző készülék ellenőrzéséhez szükséges. Míg pár éve az autók 10-20%-a volt LED-es, most ez az arány közelít az 50%-hoz, pár éven belül pedig 75% lesz, ezeket a magyar jogszabály szerint 6 havonta kalibrálni kell, fejlesztésünk nagy piaci potenciállal rendelkezik. Emellett beszerzésre kerül 1 db Beissbarth VAG 1813F Futómű kalibráló berendezés is, mellyel a nyújtott szolgáltatás sokkal komplexebbé válhat, hiszen az ügyfeleink számára a fényszórók és a futóművek kalibrálását is végezni tudjuk.

Az eszközbeszerzésen kívül a projektben 3 fő munkavállalónk bérköltsége kerül elszámolásra, 1 munkavállalónk számára angol nyelvi képzést biztosítunk, továbbá igénybe kívánunk venni a megvalósítással kapcsolatban projektmenedzsment tevékenységet is.

Hívjon minket!

+36 20 427 5310

Írjon nekünk!

info@toolscontrol.hu