GyIK

Gyakran ismételt kérdések

Megtalálhatóak az autómárkák kötelező célszerszámai a ToolOffice-ban?

A márkák célszerszámainak aktuális listájában tud tallózni, az eszközök egyedi információi mellett a márkák közötti egyezőségeket, átfedéseket is egy kattintásra láthatja. További információ a ToolOffice autószerviz programról.

A ToolOffice tudja kezelni az amortizációt és a leltárkönyvet is?

Igen, teljes körű eszköznyilvántartást tesz lehetővé a program. Az autószerviz programok között is kiemelkedő, hogy a ToolOffice segítségével az amortizáció, leltározás mellett a kötelező kalibrálásokat és felülvizsgálatokat is nyilván tudja tartani.

Az eszközök kalibrálásában is segíteni tudnak?

A Tools Control csapata teljes körűen megoldja az autószervizek eszközkezelési igényeit. A nyilvántartás mellett rendelkezünk bevizsgált laboratóriummal is, ahol el tudjuk végezni a legtöbb mérőeszköz kalibrálását és felülvizsgálatát.

Mennyibe kerül a ToolOffice autószerviz eszközkezelő program?

Ügyfeleink teljesen díjmentesen használhatják a szoftvert amennyiben igénybe veszik mérőeszköz felülvizsgálás és kalibrálás szolgáltatásainkat is.

Rendelkeznek a szükséges előírásoknak megfelelő laborral?

Rendelkezünk az  ISO17025 szabvány előírásainak megfelelően kialakított laboratóriummal. Az eszközök felülvizsgálatát és kalibrálását innovatív környezetben és képzett szakemberek segítségével végezzük. Évente hozzávetőleg 10 000 eszköz felülvizsgálatát végezzük el.

Hogyan tudom igénybe venni a szolgáltatásokat?

Üzletkötőink és szakembereink már az ajánlatkéréstől fogva segítenek kialakítani a megfelelő szolgáltatást az Ön szervizének igényeire szabva. Adja meg elérhetőségeit honlapunk kapcsolat menüpontja alatt és hamarosan elkezdjük a közös munkát.

A szükséges autószerviz eszközök és berendezés beszerzésében is segíteni tudnak?

A Tools Control foglalkozik eszközök értékesítésével is: nálunk megvehet minden olyan eszközt, amire a szerviznek szüksége van, sőt, segítünk a kötelező eszközkészlet kiválasztásában is. Látogasson el a Tools Control Webshop-ra és tekintse meg termékeinket!

Milyen gyorsan kapom meg a webshopban vásárolt termékeket?

A leadott megrendelések feldolgozását a rendelést követően munkanapon azonnal megkezdjük. Nagyméretű raktárkészlettel rendelkezünk, ezért általában néhány munkanap alatt megtörténik a kiszállítás. Amennyiben készlethiány tapasztalható a Tools Control Webshop-ban, azonnal értesítjük.

Hívjon minket!

+36 20 285 5567

Írjon nekünk!

info@toolscontrol.hu