Kalibrált multiméter & multiméter kalibrálás

Kalibrált szigetelésvizsgáló,
szigetelésvizsgáló kalibrálás

Tisztelt Partnerünk / Leendő Partnerünk!

Tudomásunkra jutott, hogy a Közlekedési Hatóság, valamint a KTI az 5/1990-es KöHÉM rendelet 5. mellékletének 1.18. L.) pontja alapján megkezdte a „hibrid és elektromos jármű villamos biztonságának vizsgálatára alkalmas készülék” meglétének ellenőrzését.

Mivel a jogszabály nem pontosítja a készülékre vonatkozó elvárásokat, egyeztetést kezdeményeztünk az illetékes hatóságokkal. A konklúzió, hogy egy digitális multiméter is megfelelő, amennyiben rendelkezik magyar nyelvű kalibrálási bizonyítvánnyal.

Pár partnerünk már jelezte is, hogy a hatóságok kérték a készüléket és a kalibrálási bizonyítványt. Amennyiben nem rendelkezi ilyen készülékkel, javasoljuk, hogy haladéktalanul szerezze be, ellenkező esetben a hatóságok felfüggeszthetik a műszaki vizsgáztatási tevékenységét!

A kialakult helyzetre való tekintettel a Tools Control Kft. jelentős kedvezménnyel 25.000.- Ft + Áfa díjon rövid határidővel vállalja multiméterének kalibrálását.

Amennyiben nem rendelkezik multiméterrel most csupán 35.000.- Ft + Áfa vételáron tudjuk Önt is kiszolgálni kalibrált műszerrel, mely díj a futárköltséget is tartalmazza.

Ha szeretne megbízható forrásból jogszabályoknak megfelelő kalibrált műszert vásárolni, vagy multiméterét kalibráltatni, most megteheti.

Rendelés leadása előtt kérjük egyeztessen a telephelye szerinti illetékes megyei Közlekedési Hatósággal, mert néhány megyében (a nem pontos jogszabályi meghatározásra hivatkozva) kalibrált szigetelésvizsgáló meglétét követelik meg. Kalibrált szigetelésvizsgálót 75.000.- Ft + Áfa vételáron forgalmazunk, már meglévő szigetelésvizsgálóját pedig 25.000.- Ft + Áfa díjon kalibráljuk.

A készülékeket és a kalibrálásokat alább rendelheti meg:

KÉSZLETEN

  RENDELÉS LEADÁS

  Rendelés típusa*

  Rendelési mennyiség

  db

  Számlázási név*

  Számlázási cím*

  Szállítási név*

  Szállítási cím*

  Adószám*

  Fizetési mód*

  Email*

  Telefonszám*

  Hívjon minket!

  +36 20 427 5310

  Írjon nekünk!

  info@toolscontrol.hu